Клуб на паникьорите в България "Бялата лястовица"

    

     Новото, четвърто - допълнено и преработено издание на книгата "Другото лице на паниката" е вече факт. Логично, след няколко години активна кореспонденция с всички вас,  то в голяма степен е подобрено и детайлно. Като допълнение в книгата са поместени и част от писмата ви до мен с моите отговори респективно.

      В затворен вариант книгата е с размери 14, 8 см ширина на 21 см височина. Меки корици. Брой страници на тялото – 120. Цена 12 лв.

      Доставка чрез Куриерска служба "Спиди". Работим САМО И ЕДИНСТВЕНО със "Спиди". Случва се по два начина.

      Първи: Доставка с куриерска служба се извършва до вратата на получателя. Предава се лично, срещу подпис и се заплаща сумата от 12 лв. в момента на получаването на пратката, като разходите по доставката влизат в тази сума. Срок за доставка – 2 работни дни.

      Втори: Доставка с куриерска служба се извършва до офис на куриерска служба "Спиди". Книгата се предава лично, срещу подпис и се заплаща сумата от 12 лв. в момента на получаване на пратката, като разходите по доставката влизат в тази сума. Срок за доставка - 1 работен ден, т.е. на другия ден след самата поръчка.

В ПОЛЕТО ЗА ЗАБЕЛЕЖКИ, моля, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ОТБЕЛЯЗВАЙТЕ КОЙ ВАРИАНТ ИЗБИРАТЕ - първи или втори, като в случай, че е втория Ви моля да копирате името и адреса на офиса на куриерска фирма "Спиди", до който желаете да Ви бъде доставена книгата!!!

На този линк можете да видите кой офис на куриерска служба "Спиди" е най-удобен за Вас.

http://www.speedy.bg/begin.php?page=spd_Offices

Благодаря!

Начин на доставка
* Желан брой книги
* Имена
* Телефон/и за връзка
* Град/село
* Адрес за доставка
* Пощенски код
* E-mail
Забележка
Въведете кода

 
ОТКЪС ОТ КНИГАТА

ПРЕПОРЪЧАНО

anypet

Мила моя виртуална Приятелко ПЕТЯ,
Много те обичам за смелостта, която си проявила да напишеш тази книга и искам толкова много неща да споделя с теб! Веднага на следващия ден след прочита на страничките при мен се получи промяна; малка - ама промяна.
И малко съм ти ядосана, че е...толкова кратка тази полезна Книга! Исках още и още и още!!! Изчетох - не! Изгълтах твоята Книга за 2 часа в една нощ, а в момента книжката постоянно е с мен в дамската ми чанта, дори, когато сменям чантите - като за кураж. Заедно с хомеопатични лекарства, защото съм хипохондричка и все очаквам "да се случи" и се "подсигурявам", "ако се случи па".

Norum

Здравей Петя!Днес се регистрирах във форума-Norum съм!Преди 2 месеца си поръчах книжката ти-тя преобърна цялия ми свят!С пр. и агорафобия съм от 4 години и за първи път откакто я прочетох нямах панически атаки цели 40 дни.Невероятно!Не бих могла да ти опиша колко съм ти благодарна за това.Агорафобията не престава да ме мъчи,но в книжката открих техники с които преодолявам нещата много по-лесно.Тя стои до леглото ми и я препрочитам постоянно.Изключително ценна е за такива като нас.Друг определено не може да ни разбере!Всичко е описано много точно и на място.Препоръчвам горещо книгата на всички със пр. и друг вид тревожни разтройства.За съжаление аз все още употребявам антидепресанти, но с тази книжка в ръка, вече си намалих дозата на половина и съм на път да ги откажа.Да бъда себе си напълно свободна от химия и тъй наречени патерици.Благодаря ти за всичко!

Scorpi

Книгата ми даде един страничен поглед върху собствените ми преживявания - видях се отстрани. Още в първите редове ми беше трудно да продължа - просто ме заливаха вълни, съпреживявах и си спомнях, сякаш всичко го изживях отново, на бързи обороти, настръхнах, треперих и изпитах много усещания. Беше нещо средно между вълнение и страх, радост и болка. Всичко ми се сля и просто избухна. Не беше толкова от написаното, колкото от самата мен. От това което ми се случва тайно вътре през цялото време... Как е възможно толкова да си приличаме всички - като близнаци по душа сме? ... Вече мога да кажа, че те познавам Петя. Както и ти мен.