Клуб на паникьорите в България "Бялата лястовица"

Купи книгата от Amazon

 

 

 

 

 

 

 

За онези, които живеят в чужбина и не могат да закупят хартиеният вариант - могат да го направят на следния линк, който е валиден за Англия, но включително и за България https://www.amazon.co.uk/dp/B074XV4DFR

Можете да намерите книгата във всички сайтове на Амазон:

САЩ - https://www.amazon.com/dp/B074XV4DFR

Германия - https://www.amazon.de/dp/B074XV4DFR

Канада - https://www.amazon.ca/dp/B074XV4DFR

Франция - https://www.amazon.fr/dp/B074XV4DFR

Испания - https://www.amazon.es/dp/B074XV4DFR

Италия - https://www.amazon.it/dp/B074XV4DFR

Холандия - https://www.amazon.nl/dp/B074XV4DFR

Япония - https://www.amazon.co.jp/dp/B074XV4DFR

Бразилия - https://www.amazon.com.br/dp/B074XV4DFR

Мексико - https://www.amazon.com.mx/dp/B074XV4DFR

Австралия - https://www.amazon.com.au/dp/B074XV4DFR

Индия - https://www.amazon.in/dp/B074XV4DFR 

В случай, че живеете в държава, различна от споменатите по-горе, може да проверите от кой сайт е възможно да пазарите съобразно настоящия си адрес.

Ще е чудесно да оставите мнение за книгата в Амазон, ако Ви допада, разбира се и Ви е била полезна. БлагоДаря предварително за което!

Успех на всички!

С обич,

Петя

 

 

 
ОТКЪС ОТ КНИГАТА

ПРЕПОРЪЧАНО

anypet

Мила моя виртуална Приятелко ПЕТЯ,
Много те обичам за смелостта, която си проявила да напишеш тази книга и искам толкова много неща да споделя с теб! Веднага на следващия ден след прочита на страничките при мен се получи промяна; малка - ама промяна.
И малко съм ти ядосана, че е...толкова кратка тази полезна Книга! Исках още и още и още!!! Изчетох - не! Изгълтах твоята Книга за 2 часа в една нощ, а в момента книжката постоянно е с мен в дамската ми чанта, дори, когато сменям чантите - като за кураж. Заедно с хомеопатични лекарства, защото съм хипохондричка и все очаквам "да се случи" и се "подсигурявам", "ако се случи па".

Norum

Здравей Петя!Днес се регистрирах във форума-Norum съм!Преди 2 месеца си поръчах книжката ти-тя преобърна цялия ми свят!С пр. и агорафобия съм от 4 години и за първи път откакто я прочетох нямах панически атаки цели 40 дни.Невероятно!Не бих могла да ти опиша колко съм ти благодарна за това.Агорафобията не престава да ме мъчи,но в книжката открих техники с които преодолявам нещата много по-лесно.Тя стои до леглото ми и я препрочитам постоянно.Изключително ценна е за такива като нас.Друг определено не може да ни разбере!Всичко е описано много точно и на място.Препоръчвам горещо книгата на всички със пр. и друг вид тревожни разтройства.За съжаление аз все още употребявам антидепресанти, но с тази книжка в ръка, вече си намалих дозата на половина и съм на път да ги откажа.Да бъда себе си напълно свободна от химия и тъй наречени патерици.Благодаря ти за всичко!

Scorpi

Книгата ми даде един страничен поглед върху собствените ми преживявания - видях се отстрани. Още в първите редове ми беше трудно да продължа - просто ме заливаха вълни, съпреживявах и си спомнях, сякаш всичко го изживях отново, на бързи обороти, настръхнах, треперих и изпитах много усещания. Беше нещо средно между вълнение и страх, радост и болка. Всичко ми се сля и просто избухна. Не беше толкова от написаното, колкото от самата мен. От това което ми се случва тайно вътре през цялото време... Как е възможно толкова да си приличаме всички - като близнаци по душа сме? ... Вече мога да кажа, че те познавам Петя. Както и ти мен.