Клуб на паникьорите в България "Бялата лястовица"

Включете се в инициативата "Бялата лястовица". Разкажете своята история и опит. Своите търсения. Направете го заради себе си и другите, които се чувстват точно като вас! Нека да направим така, че все по-малко хора с паническо разстройство да се чувстват сами, неспособни, болни, защото това просто не е истина. В случай, че сайтът ви е бил полезен или пък сте прочели книгата "Другото лице на паниката" и ви е помогнала дори малко - моля, оставете мнение за книгата в сайта в секцията „Остави мнение”, за да може всеки, който ни посети да получи бързо отговор на въпросите си.

 

* Име:
Имейл * e-mail
* Коментар:
Оставащи символи
Попълнете кода:
 
ОТКЪС ОТ КНИГАТА

iHerb.com

ПРЕПОРЪЧАНО

UDEMY
Sitewide-10usd160x600
AliExpress
11 Nov Big Sale Image Banner 190 x 240
anypet

Мила моя виртуална Приятелко ПЕТЯ,
Много те обичам за смелостта, която си проявила да напишеш тази книга и искам толкова много неща да споделя с теб! Веднага на следващия ден след прочита на страничките при мен се получи промяна; малка - ама промяна.
И малко съм ти ядосана, че е...толкова кратка тази полезна Книга! Исках още и още и още!!! Изчетох - не! Изгълтах твоята Книга за 2 часа в една нощ, а в момента книжката постоянно е с мен в дамската ми чанта, дори, когато сменям чантите - като за кураж. Заедно с хомеопатични лекарства, защото съм хипохондричка и все очаквам "да се случи" и се "подсигурявам", "ако се случи па".

Norum

Здравей Петя!Днес се регистрирах във форума-Norum съм!Преди 2 месеца си поръчах книжката ти-тя преобърна цялия ми свят!С пр. и агорафобия съм от 4 години и за първи път откакто я прочетох нямах панически атаки цели 40 дни.Невероятно!Не бих могла да ти опиша колко съм ти благодарна за това.Агорафобията не престава да ме мъчи,но в книжката открих техники с които преодолявам нещата много по-лесно.Тя стои до леглото ми и я препрочитам постоянно.Изключително ценна е за такива като нас.Друг определено не може да ни разбере!Всичко е описано много точно и на място.Препоръчвам горещо книгата на всички със пр. и друг вид тревожни разтройства.За съжаление аз все още употребявам антидепресанти, но с тази книжка в ръка, вече си намалих дозата на половина и съм на път да ги откажа.Да бъда себе си напълно свободна от химия и тъй наречени патерици.Благодаря ти за всичко!

Scorpi

Книгата ми даде един страничен поглед върху собствените ми преживявания - видях се отстрани. Още в първите редове ми беше трудно да продължа - просто ме заливаха вълни, съпреживявах и си спомнях, сякаш всичко го изживях отново, на бързи обороти, настръхнах, треперих и изпитах много усещания. Беше нещо средно между вълнение и страх, радост и болка. Всичко ми се сля и просто избухна. Не беше толкова от написаното, колкото от самата мен. От това което ми се случва тайно вътре през цялото време... Как е възможно толкова да си приличаме всички - като близнаци по душа сме? ... Вече мога да кажа, че те познавам Петя. Както и ти мен.

 

Орлин Баев

Попаднах на книгата и сайта на Петя преди два три дни - просто ми изскочи корицата на книгата и отнякъде. Поръчах я, дойде за два дни и още същата вечер (снощи) я прочетох за час и половина, два часа. Хареса ми! Между редовете е вложен личният опит на авторката - а той е най-важният! Основната насока за справяне напълно съвпада с моя опит и изводи по отношение на тревожността! Препоръчвам книгата на всеки, преживяващ тревожно разстройство!

 

no_more_pain

Привет! Преди да започна да разказвам с какво ме впечатли книгата, искам да изкрещя "браво, Петя!". Възхитена съм от това, че авторката е отделила време и усилия да се върне към най-трудните си мигове, да подбере и систематизира, както успешните, така и неуспешните опити за преодоляване на пр. И аз съм чела доста книги от "познавачи" на човешката психика, но те никога не са достигали до такава степен в душата ми. Знам, че "Другото лице на паниката" представя опита на човек, преминал през пр, а не на някой автор, който е събрал древни и клиширани истини за живота. Това ми вдъхна неимоверно доверие в написаното. Книгата е изключително полезна и съм сигурна, че може да промени мисленето на много "объркани" от па души. Разбрах, че изход ИМА и той зависи само от НАС! Още веднъж- Браво!

Мнения 1 до 10 от 26
 
ОТКЪС ОТ КНИГАТА

iHerb.com

ПРЕПОРЪЧАНО

UDEMY
Sitewide-10usd160x600
AliExpress
11 Nov Big Sale Image Banner 190 x 240